Super Nudge 6000

Super Nudge 6000 slotmaskine

Du befinder dig på en typisk amerikansk diner. Der er røde barstole og et terne gulv. Der kører en trucker forbi, og man føler sig hensat til halvtresserne eller tresserne. 

Super Nudge 6000 er indbegrebet af nostalgi. 

Grafik og lyd. 

Symbolerne i Super Nudge 6000 er lige så traditionelle som spillets opbygning : frugter, syvtal, klokke, krone, dollar etc. Det er flot lavet, og man tror faktisk på scenen. Lyden er også helt autentisk, med hjulenes lyd af at køre rundt, og falde i hak. Og den velkendte duttelut “melodi” når der er gevinst. 

Spillets opbygning. 

Super Nudge 6000 har 3 hjul, 5 linjer og 3 rækker. Det der får denne slotmaskine til at skille sig ud, og være mere end en traditionel slot, er det ekstra sæt hjul oven over det andet. Der ud over er der “nudge”- funktionen, hvor der skubbes til siden. Dette gør at det er nemmere at få vinderkombinationer. 

Super Meter bonus spil 

Hver gang du får en vinderkombination i de nederste hovedhjul, får du et Super Meter spil. 

Men der er lige en hage ved det. Det udløses KUN ligeså længe du har satset det maksimalt tilladte.  

Hvis du har det, belønnes du med 1 skub eller “nudge”, hvis du satser 20 mønter, 2 “nudges” for at satse 40 mønter, og 3 “skub”, hvis du tør at satse 60 mønter.  

Hvis du ikke benytter dine skub eller “nudge” vil de blive overført til det næste spil.  

Hvis du skulle være så heldig at få 3 gyldne kroner på en aktiv betalingslinje, uanset om du er blevet “skubbet” eller ej, så udbetales der 300-8000 mønter. 

Wild , scatter, bonus 

Der er hverken Wild, Scatter eller bonus symboler, og der er ingen gange-funktion. 

What you see is what you get !!! 

Indsatser og gevinster. 

Du kan sætte din indsats til 0,10 € – 0,20 € eller 1,00 € pr. mønt, og satse fra 1-10 mønter pr. linje. Det er altså et max på 10€ pr. linje. 

Der er meget stor forskel på udbetalingen alt efter om du satser 1 eller 10 mønter. 

Super Nudge 6000 har sit navn fra Jackpotten på 6000 mønter 

Konklusion. 

Hvis du ikke er til hyper moderne spil, med en masse ekstra features. Og hvis du ikke har brug for smarte melodier og spændingsskabende grafik. Og hvis du bare er ude efter en god gammeldags slot, så har du fundet din endestation. 

Super Nudge 6000 har lige hvad den skal have for at opfylde de helt grundlæggende elementer for slotmaskiner. 

Det er simpelt at finde ud af, men du skal hare huske at holde øje med din indsats, så du ikke kommer til at spille for mere end du har tænkt dig.